Εγγραφή Χονδρικής
Διεύθυνση
Λ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 350
Ν. ΙΩΝΙΑ ΤΚ. 14231
Τηλέφωνο

210 2719333
6986 833 728

ΠΑΡΑΚΑΛEIΣΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΕΖΟΝ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ 1 ΜΗΝΑ ΕΩΣ ΤΡΙΜΗΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ

Το εικαστικό προϊόν σε όλες τις παραλλαγές του μπορεί να διατεθεί σε καταστήματα τουριστικών ειδών και σουβενίρ. Αποτελεί επίσης ιδανικό δώρο γαι πελάτες ξενοδοχείων , για ναυτιλιακές ή άλλες εταιρίες , για συλλόγους, βραβεύσεις κλπ. με εκτύπωση λογοτύπου τους , κατόπιν παραγγελίας.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ  ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ  ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΩΣ  ΣΟΥΒΕΝΙΡ  ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ  ΠΟΥ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ  ΣΕ ΚΑΜΒΑ  ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ.

Το καινοτόμο  προϊόν  δημιουργήθηκε στις 16-3-2016  και δόθηκε προς κατοχύρωση πνευματικού και σχεδιαστικού αντικείμενου με την υπογραφή δημιουργού.
Πρόκειται για ένα εικαστικό  αντικείμενο τέχνης για πώλησή του κυρίως ως  souvenir, και μεσω της καινοτόμου μεθόδου που ακολουθείται , έχουμε ως αποτέλεσμα την γρήγορη παραγωγή του οπότε διεκπεραιώνεται η κάθε παραγγελία άμεσα .

Στόχος μας είναι Το Καινοτόμο Προϊόν να βρεθεί εντός και εκτός συνόρων με  διάθεση του  στην τουριστική κυρίως αγορά και με δεδομένο οτι  δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο παρόμοιο,  θα μπορεί να πωληθεί σε  : Εμπορικά Τουριστικά και με Είδη Δώρων  Καταστήματα,  Μουσεία,  Ξενοδοχεία ,  Πλοία , Αεροδρόμια,  Εκκλησιαστικούς χώρους  με  Καταστήματα, Εταιρείες που θέλουν να το  δωρίσουν με  λογότυπό τους . Το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν θα διευκολύνει  πολύ την  Εμπορική Επέκτασή με οικονομικά οφέλη  για εκτός έδρας συναλλαγές.

Το συγκεκριμένο είδος είναι ένα χειροποίητο ζωγραφικό αντικείμενο , ένα έργο τέχνης που με συγκεκριμένη  τεχνική , αποδίδεται άριστα,  γρήγορα , για την  μεγαλύτερη παραγωγή του . Δεν είναι εκτυπωμένο με μηχανή , έχει ειδική χειροποίητη τεχνική με πινέλο ζωγραφικής  με αποτέλεσμα την δημιουργία ενός μικρού έργου τέχνης.
Το προϊόν θα  είναι ανταγωνιστικό διότι στην αγορά δεν  υπάρχει παρόμοιο αντικείμενο .
Το ζωγραφικό αντικείμενο σε καμβά ή καρτολίνα καμβά είναι χειροποίητο με ακρυλικά χρώματα ζωγραφικής , με θέματα από την Αρχαία Ελλάδα και το ανεξάντλητο μεγαλείο της τέχνης της,  θα είναι ελαφρύ για κάθε ταξιδιώτη και επιθυμητό στην απόκτησή του  από δύο έως πέντε κομμάτια το λιγότερο, διότι θα έχει τις αναφορές του ταξιδιωτικού προορισμού και ιδίως του αρχαιότερου πολιτισμού.  Αξιόλογο,  πρωτότυπο , ιδιαίτερο, ελαφρύ ως Σουβενίρ και η προσφορά του ως δώρο αναμνηστικό σε συγγενείς , συνεργάτες,  φίλους  θα  εντυπωσιάζει.  Τέτοιο προϊόν δεν υπάρχει πουθενά στην αγορά της Ελλάδας της  Ευρώπης και  Παγκοσμίως γενικότερα στο εμπόριο . Είναι  μια  κάρτα  ή  πινακάκι  ζωγραφικό  έργο τέχνης  και με μαγνήτη,  που θα ταξιδέψει  παντού , προάγοντας  τον  Ελληνικό Πολιτισμό .

 Η στρατηγική που θα ακολουθηθεί θα είναι να συμμετέχει σε εκθέσεις, η επιχείρηση να ταξιδέψει το προϊόν σ΄όλη την Ελλάδα με προώθηση σε Εμπορικά Τουριστικά  Καταστήματα , Μουσεία, Ξενοδοχεία, Πλοία , Σιδ. Σταθμούς , Αεροδρόμια, είδη Δώρων, Βιβλιοπωλεία   κλπ.  Καθώς και με Ηλεκτρονικό Επιχειρείν όπου θα ασκηθεί πολιτική δαφήμισης .

Υπολογίζεται το κόστος παραγωγής του ζωγραφικού προϊόντος να είναι τιμή μονάδας και η  πώληση  μονάδας χονδρική από ευρώ  - 4,00 – 5,00 – 6,00 – 7-8 -9,00

Οι πωλήσεις του αντικειμένου θα γίνουν σε  συμφέρον πακέτο 150 κομματιών με διαφορετική θεματολογία για  επίτευξη μεγαλύτερων πωλήσεων και καλύτερης χονδρικής τιμής. Με λιανική από -5,90 -7,90- 10-15-20 ευρώ.

ΕΙΔΙΚΑ  ΣΧΕΔΙΑ  και Μεγέθη  ΓΙΑ   -  Μουσεία, Ξενοδοχεία , Αεροδρόμια, Πλοία .
Προσεχώς -   Φουλάρια   με έργα Τέχνης της Δημιουργού,  Σημειωματάρια, Ημερολόγια, Φωτοαλμπουμ, για Συνεργάτες και Εκλεκτούς Πελάτες σε Ξενοδοχεία και Επαγγελματικούς χώρους.

Μπορείτε να δείτε τιμές χονδρικής κάνοντας εγγραφή στο eshop. Μόλις ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός σας , θα ενημερωθείτε με email , οπότε θα μπορείτε να κάνετε σύνδεση με τον κωδικό σας στο eshop  και να δείτε τιμές χονδρικής.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΛΟΓΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ

  • ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΕΘΗ
  • ΔΕΚΤΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  ΛΙΓΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ.
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟ   50%   ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΟΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ.
  • ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΠΑ
Προτιμήστε την Σύνδεση Τιμών σε Σελίδα. Μιλάμε Τηλεφωνικά και Αποστέλλουμε την Παραγγελία σας, σε  Email σας ως Προτιμολόγιο με την Συνολική Χονδρική και Εκπτωτική Πολιτική της Επιχείρησης. Επικοινωνούμε έπειτα για τον τρόπο εξόφλησης για την έκδοση Τιμολογίου !
  • ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ – ΣΥΝΕΔΡΙΑ – ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ Κ.Α. – ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΧΡΟΝΟ  ΤΗΣ  ΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
  • ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ. ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΞΟΔΑ
  • ΩΡΑΡΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ  ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ :   210 2719 333, 6986 833 728  ,  09:30 - 15:30   ΚΑΙ   18:30 - 19:30 M.M
  • ΣΤΟ ESHOP ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΜΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ , ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ- ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΏΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΔΕΣΗ.

-ΣΟΥΒΕΝΙΡ ΕΙΔΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ  ΠΡΟΤΙΜΕΙΣΤΕ  ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ  ΣΕ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ  ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ  - ΠΑΡΑΔΟΣΗ  ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ  ΕΞΟΦΛΗΣΗ  .
-ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΩΡΑ   ΣΥΛΛΟΓΩΝ –  ΔΩΡΑ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ – ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ  -ΜΥΣΤΗΡΙΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ -   ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ
-ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ  -  ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ  ΛΟΓΟΤΥΠΟ    - ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΟΡΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
-ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΔΙΚΑ  ΖΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ ΦΟΥΛΑΡΙΑ – ΜΑΝΤΗΛΙΑ ΣΥΝΔΙΑΣΜΕΝΑ  ΜΕ ΛΟΓΟΤΥΠΟ
-ΕΙΔΙΚΑ  ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ  ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΩΤΗΡΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ  ΚΑΙ ΠΛΟΙΩΝ
-ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ  - ΣΧΕΔΙΑ -   ΥΦΑΣΜΑΤΑ  - ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ  ΓΙΑ   ΕΚΘΕΤΗΡΙΑ  ΚΑΙ  ΠΩΛΗΤΗΤΡΙΑ  ΜΟΥΣΕΙΩΝ
-ΕΙΔΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ -  ΓΙΑ  ΤΟΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΕΧΩΣ .
-ΜΟΝΤΕΡΝΑ  ΜΟΤΙΒΑ – ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΗΡΗΜΕΝΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ – ΕΞΠΡΕΣΙΟΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣ
-Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΕ ΦΟΥΛΑΡΙΑ – ΜΑΝΤΗΛΙΑ  ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΩΤΕΡΕΣ  ΖΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ   ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ
logonew.png

Λ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 350 Ν. ΙΩΝΙΑ
Τηλ.:210 2719333 – 6986 833 728
E-mail: souvenir.argyriou@gmail.com
ΓΕΜΗ:150776302000
ΑΦΜ:135358861

Εγγραφείτε στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newletter για να λαμβάνετε Νέα - Εξελίξεις μέσω e-mail..
© souvenir-argyriou. All Rights Reserved. Designed and Developed by Logicsoft

Search